Bidon met foto /naam / logo (aluminium kleur)

Deze luxe aluminium bidon is perfect voor lange fietstochten of fantieke sportschool bezoekers. Met een eigen foto, tekst of afbeelding maak je van dit leuke cadeau iets onvergetelijks.

Artikelnummer

16301 

Levertijd

Voor 14:00 besteld is vandaag verzonden

€ 11,95
Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

 

Aantal: 
Bestellen

Bidon met foto / naam / logo (aluminium kleur)


Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een verjaardag, een voetbalteam of misschien wel als relatiegeschenk of voor je eigen personeel? Maak nu een leuke bidon met foto, tekst of bedrijfslogo. Elke bidon mag een andere opdruk bevatten. De bidons zijn door het materiaal ook nog eens heel geschikt voor dagelijks gebruik. De bidon kan naar wens worden bedrukt. Het bedrukken is geheel gratis en er komen ook geen instel- en opmaakkosten bij. Het drukwerk is van de beste kwaliteit en de bidons met foto, tekst of bedrijfslogo worden helemaal op maat gemaakt en snel uur geleverd! Hieronder lees je meer informatie over deze prachtige aluminium bidon.
 

Productinformatie van de Bidon met foto/naam/logo:

  • Afmeting: ø 7,3 cm x 19 cm hoog
  • Inhoud: 500 ml
  • Kleur: Zilver
  • Materiaal: Aluminium
 

Drukwerkmogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied bidon: 19.2 x 8.7 cm
  • De bidon is naar wens rondom te bedrukken
  • Full color teksten, foto's en logo's
 

Bidons met  foto's bedrukken?

Heb je wel eens gedacht om een bidon te kopen, maar heb je nooit een leuke gevonden? Ontwerp dan nu je eigen bidon! Laat jouw favoriete afbeeldingen, foto's, logo's of teksten op de bidon drukken. Op die manier kan jij een bidon maken die geheel origineel en uniek is, en speciaal voor jou gemaakt! Maar ook als cadeau is een bidon bedrukken leuk. Ken je bijvoorbeeld iemand die altijd een waterflesje bij zich draagt? Geef een mooie gepersonaliseerde bidon! Zet er een leuke foto van jullie samen op, of een mooie motiverende spreuk! De mogelijkheden zijn eindeloos. Het bedrukken van bidons is natuurlijk ook heel leuk als promotie artikel of relatiegeschenk voor je bedrijf. Laat dan je logo op deze mooie bidon drukken! Een bidon is een artikel wat mensen vaak bij zich dragen en op die manier krijgt jouw logo overal de aandacht! Voor meer informatie over het bedrukken van een prachtige bidon met foto kan je altijd contact met ons opnemen! Klik op personaliseren om aan de slag te gaan.

Aantal

Prijs per stuk incl. BTW en opdruk (incl. btw)

1 of meer

€ 11,95

5 of meer

€ 11,95  € 10,95

10 of meer

€ 11,95  € 9,95

50 of meer

€ 11,95  € 8,95