Handgemaakt vanaf 1 stuk
Gratis verzending in NL vanaf €75,-
Sinds 2010, vertrouwd
Momenten /

Begrafenis

Begrafenis cadeau | Uitvaart cadeau


Op zoek naar een cadeau voor een begrafenis, bijvoorbeeld om de gasten te bedanken voor de komst? Bekijk hieronder meer over een begrafenis cadeau. De cadeaus van dit moment zijn naar eigen wensen te maken. 


Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
9,95 19,95 inc. BTW en bedrukking
8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking
   1  2 3  

Begrafenis cadeau


Een begrafenis cadeau kan ontzettend moeilijk zijn om te verzinnen. Het is vaak erg attent om hieraan te denken voor bij een begrafenis of na de begrafenis om de bezoekers een cadeau mee te geven. Hieronder hebben wij een selectie gemaakt met de meest originele maar ook zeker persoonlijke begrafenis cadeaus welke geschikt zijn voor een begrafenis. Op zoek naar een origineel begrafenis cadeau? Een begrafenis cadeau kan vrij lastig te vinden zijn, daarom hebben wij hieronder een overzicht gemaakt met de meest originele begrafenis cadeaus. Een begrafenis cadeau kan goed dienen als steun betuiging maar ook om de genodigden een begrafenis cadeau ter herinnering mee te geven.
 

Begrafenis cadeau, meer informatie:


Wat is nou passend bij een begrafenis om cadeau te geven aan de mensen die zijn gekomen? Hierboven hebben wij het gemakkelijk voor u gemaakt, deze cadeaus hierboven worden veel besteld voor een begrafenis. Alle begrafenis cadeaus zijn op dit moment in de aanbieding.

Een begrafenis cadeau, bijvoorbeeld een tegeltje wordt het meeste besteld binnen onze webwinkel. Zo heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten tegeltjes, ook kunt u een eigen ontwerp tegeltje aanleveren. Zo worden de bedrukte tegeltjes op een graf gebruikt maar ook tijdens een begrafenis. Uiteraard is het ook mogelijk om een ander begrafenis cadeau te maken binnen onze webwinkel. Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken op onderstaand telefoonnummer of per e-mail naar begrafenis-cadeau@prachtigkado.nl. (Begrafenis cadeau informatie)

TIP: Een tegeltje is één van de meest populaire begrafenis cadeaus. Zo kunt u bijvoorbeeld een mooie tekst, maar ook een foto op een tegeltje laten bedrukken als begrafenis cadeau. 

Uitvaart cadeau


Ook na een moeilijke gebeurtenis, zoals de dood, moet je iemand kunnen bedanken voor zijn of haar steun en aanwezigheid. Het is belangrijk om mensen te bedanken voor de genegenheid, vriendschap en de sympathie die ze toonden bij het overlijden van een geliefde persoon.
Je kunt de bedankingen eventueel zelf schrijven of een algemene bedanking laten verschijnen in de pers. Wij geven hieronder enkele voorbeelden van teksten die ke bij deze gelegenheid kunt gebruiken.

• De familie is erg ontroerd door de sympathie die jullie toonden in de nasleep van onze rouw. Wij willen jullie daarvoor oprecht bedanken.
• Wij zijn erg gevoelig voor de ondersteuning die jullie bij het overlijden van mijn man hebben gegeven. Ik wil hier mijn hartelijke dank uitspreken!
• De hele familie is geraakt door jullie steunbetuigingen en sympathie. Dank je wel! (Begrafenis cadeau info)
• We hebben mogen ervaren hoe kostbaar jullie aanwezigheid was op de begrafenis. Bedankt!
•Recht vanuit ons hart willen wij je danken voor je aanwezigheid, de bloemen en de geruststellende woorden, jouw vriendschap en genegenheid bij het overlijden van ons vader.
• Het is tijdens deze moeilijke tijden dat we onze echte vrienden hebben leren kennen. Jullie aanwezigheid en de woorden van troost hebben ons echt geraakt. Bedankt!
• Het is heel belangrijk om zich gesteund te voelen in deze beproeving. Bedankt uit de grond van mijn hart.

Zoals je kan lezen zijn er verschillende manieren om je dankbaarheid te tonen voor de steun die je kreeg bij het overlijden van een geliefd persoon.

Begrafenis cadeau Vragen over een begrafenis cadeau? Neem dan contact met ons op.


Persoonlijk cadeau van PrachtigKado.nl

Is er binnenkort iemand jarig om wie je veel geeft? Dan wil je natuurlijk een persoonlijk cadeau aan diegene geven. Dit is niet altijd even eenvoudig. Sommige mensen hebben alles al of je ideeën zijn na al die jaren van originele cadeaus geven misschien al op. Hier lees je een aantal ideeën voor originele en persoonlijke cadeaus.

 

De sleutelhanger met foto

De alleszeggende ketting of sleutelhanger met foto
Een tijdloos maar altijd origineel en persoonlijk cadeau is een ketting met een boodschap. Denk hierbij aan een hangertje waar je iets in laat graveren. In dit hangertje

kun je je naam laten graveren of juist een leuke, lieve en persoonlijke boodschap die je echt speciaal voor die ene persoon geschreven hebt. Wat betreft het uiterlijk van de ketting laat je afhangen van de persoon. Houd die persoon van vrolijke en uitbundige kleuren en vormen, of juist meer van modieuze eenvoud. Bij iedere juwelier kun je een hanger laten graveren, afhankelijk van de grote van je hanger. Ook kan het ontzettend leuk zijn om een mooie hanger (of sleutelhanger met foto) te laten voorzien van een naam, voor meer informatie over leuke naamcadeaus kan je hierboven zoeken in de zoekfunctie om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau!

Video vol herinneringen
Tegenwoordig zijn er veel verschillende video bewerkingsprogramma's. Hiermee kun je heel eenvoudig een video maken zoals jij hem wilt zien. Neem bijvoorbeeld mooie foto's of leuke video's van de persoon en zet zijn of haar favoriete muziek eronder. Een liedje kopen is niet duur en het bewerkingsprogramma is gratis. Hierdoor heb een lowbudget oplossing voor een ontzetten persoonlijk en onvergetelijk cadeau. Bonus: je kunt deze video ook op een dvd zetten en op een beamer of televisiescherm afspelen, waardoor je een bioscoop effect krijgt!

 

 

Persoonlijk cadeau, een fotocadeau!

Oude foto in een nieuw jasje
Misschien heeft de persoon in kwestie wel een foto van zichzelf die hij of zij erg mooi vind. Helaas vergaan oude foto's met de jaren een beetje en worden ze minder mooi. Sommige foto's zijn van klein formaat, te klein om mooi in de kamer te hangen. Tegenwoordig is er van alles mogelijk om foto's te herstellen en te vernieuwen. Hierdoor kun je oude foto's nieuw leven inblazen en kunnen jullie samen over herinnering met betrekking tot deze foto praten. 

Al eens gedacht om een mooie oude foto om te zetten naar een digitale foto en deze laten bedrukken op een bepaald product, denk bijvoorbeeld een een mok met foto, een tegeltje met foto, of een ander mooi fotocadeau? Bekijk de allerleukste cadeaus op deze website en maak een cadeau persoonlijk!

 

Huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau is één van de belangrijkste cadeaus die je in je leven kunt krijgen" Dit omdat het huwelijk heilig is en een heel belangrijke gebeurtenis in je leven is. Je bent blij om te trouwen met de liefde van je leven en wilt dit zo goed als mogelijk vieren. Alle cadeaus die je krijgt zijn welkom. Omdat veel mensen dit ook een belangrijke gebeurtenis vinden geven ze graag een goed huwelijkscadeau. Wanneer je zelf gaat trouwen dan wil je graag veel leuke cadeaus krijgen. Het is spannend om met je bruiloft cadeaus te ontvangen! Sommige mensen vragen ook specifiek geld voor hun huwelijk om dit cadeau te geven aan een goed doel. Dit komt niet vaak voor maar is wel een heel goed initiatief.

Vind jij het ook belangrijk om een leuk huwelijkscadeau te geven? Dat is logisch want het huwelijk is echt een heel belangrijke gebeurtenis. Ga dan ook op zoek naar een zo leuk als mogelijk huwelijkscadeau! Je kunt dit vinden waar je wilt. In de gewone winkel of via online shoppen. Het kan best moeilijk zijn om een goed cadeau te kopen voor een bruiloft. Eerlijk gezegd vragen ook veel mensen om donaties voor bijdrage aan hun huwelijksreis of ander groot cadeau. Het geven van geld kan dus ook zeker een goed huwelijkscadeau zijn.

 

Huwelijkscadeau bij PrachtigKado

Wil je geen geld geven voor het huwelijk? Er is dan keuze genoeg. Misschien wel zo veel keuze dat je haast niet weet wat je moet kiezen. Gelukkig maar kun je kiezen uit zoveel verschillende dingen. Het is natuurlijk ook allemaal erg afhankelijk van hoeveel geld je zelf wilt uitgeven. Voor een ieder budget is er wel wat leuks te vinden. Een ieder kan daarom goed slagen zowel met een laag als hoog budget. Je kunt gelukkig bij een huwelijkscadeau alle kanten op. Geld geven, cadeaubon of uniek cadeau. Jij weet zelf het beste waar het stel op zit te wachten. Verras ze daarom met een leuk passend cadeau. Succes!

Het perfecte kraamcadeau met naam
Voor elke gelegenheid is een passend cadeau te vinden binnen onze webwinkel. Zo ook voor een gebroorte bieden wij een breed scala persoonlijke cadeaus aan. Zo kan je bovenin onze webwinkel zoeken op een kraamcadeau, bijvoorbeeld op een tutpopje met naam, een badcape met naam, een badjas met naam maar ook vind je de categorie terug met alle kraamcadeaus. 

Zo is het bij bepaalde cadeaus mogelijk om deze te laten voorzien van prachtig borduurwerk en soms zelf een mooie afbeelding. Zo kan je een prachtig kraampakket samenstellen maar ook is het mogelijk om een kraamcadeau met naam direct te laten versturen aan bijvoorbeeld de kersverse ouders! Maak iemand blij met een persoonlijk kraamcadeau van PrachtigKado!


Meer informatie

Altijd persoonlijk advies van één van onze medewerkers!

Wij werken van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en zijn bereikbaar middels onderstaande gegevens. Ons team helpt u graag verder!


(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

Contactgegevens

Klantenservice
(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

PrachtigKado.nl
Laan van de Leeuw 14
7324 BD Apeldoorn (GE - NL)

IDGift B.V.
KVK: 57843333
BTW nr: NL852760723B01
IBAN: NL37INGB0007285412
BIC nummer: INGBNL2A

PrachtigKado.nl Facebook   PrachtigKado.nl Twitter   PrachtigKado.nl Linkedin   PrachtigKado.nl Instagram

Beoordelingen

Copyright © 2010-2018 | PrachtigKado.nl / PrachtigKado | Alle rechten voorbehouden.