Cadeaus met tekst en foto  
   Binnen één werkdag bezorgd
 Duizenden tevreden klanten
Momenten / Begrafenis

Begrafenis cadeau | Uitvaart cadeau

 
Wil je een cadeautje geven voor een begrafenis of condoleance? Bijvoorbeeld als steunbetuiging of als dank voor de gasten? Wij hebben verschillende producten welke te personaliseren zijn met foto's en tekst, zo kan jij een mooie herinnering aan een dierbare vastleggen.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Begrafenis cadeau

Het geven van een cadeautje bij een begrafenis of condoleance kan als steunbetuiging heel attent zijn. Ook het geven van een klein cadeautje aan de gasten van een begrafenis fijn zijn om ze te bedanken voor hun komst en steun. Het is echter wel lastig om een cadeau te bedenken wat geschikt is. Bij PrachtigKado.nl hebben wij een aantal producten welke hiervoor geschikt zijn. Doordat onze producten te personaliseren zijn kan er bijvoorbeeld een mooie foto van een leuke herinnering op het cadeau gedrukt worden. Het kan fijn zijn om iemand op deze manier te herinneren. Ook is het mogelijk om tekst of namen op onze producten te laten drukken.
 

Cadeau ideeën

Een begrafenis cadeau bedenken is lastig, wij hebben daarom een pagina gemaakt met geschikte producten voor een begrafenis. Deze producten worden veel besteld om momenten te vereeuwigen en deze in het dagelijks leven als herinnering te kunnen aanschouwen. Een van de meest bestelde producten voor een begrafenis of als herinnering is bijvoorbeeld een tegeltje met een foto en tekst. Op een tegeltje is een foto en tekst naar keuze te drukken, deze worden vaak aan een hangertje of in een lijst aan de muur gezet, of op een standaard op een mooi plekje in huis gezet. Op deze manier zal de foto en herinnering voor altijd vereeuwigd worden. Ook hebben wij waxinelichthouders. Het kan erg fijn zijn om af en toe voor de dierbare een kaarsje op te steken. Met een gepersonaliseerde waxinelichthouder kan dit moment nog prettiger worden.
 
 

Uitvaart cadeau

Mocht je een cadeau willen geven om mensen te bedanken voor hun steun en aanwezigheid is dat natuurlijk ook mogelijk. Het kan moeilijk te zijn om je gevoel in woorden om te zetten, daarom hebben wij een korte lijst met zinnen gemaakt welke veel gebruikt worden om mensen te bedanken voor hun steun.


• De familie is erg ontroerd door de sympathie die jullie toonden in de nasleep van onze rouw. Wij willen jullie daarvoor oprecht bedanken.
• Wij zijn erg gevoelig voor de ondersteuning die jullie bij het overlijden van mijn man hebben gegeven. Ik wil hier mijn hartelijke dank uitspreken!
• De hele familie is geraakt door jullie steunbetuigingen en sympathie. Dank je wel!
• We hebben mogen ervaren hoe kostbaar jullie aanwezigheid was op de begrafenis. Bedankt!
•Recht vanuit ons hart willen wij je danken voor je aanwezigheid, de bloemen en de geruststellende woorden, jouw vriendschap en genegenheid bij het overlijden van ons vader.
• Het is tijdens deze moeilijke tijden dat we onze echte vrienden hebben leren kennen. Jullie aanwezigheid en de woorden van troost hebben ons echt geraakt. Bedankt!
• Het is heel belangrijk om zich gesteund te voelen in deze beproeving. Bedankt uit de grond van mijn hart.

Zoals je leest zijn er verschillende manieren om je dankbaarheid te tonen voor de steun die je kreeg. Wij wensen je nog veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Bij vragen over een begrafenis cadeau staat onze klantenservice je graag te woord.


Persoonlijk cadeau van PrachtigKado.nl

Is er binnenkort iemand jarig om wie je veel geeft? Dan wil je natuurlijk een persoonlijk cadeau aan diegene geven. Dit is niet altijd even eenvoudig. Sommige mensen hebben alles al of je ideeën zijn na al die jaren van originele cadeaus geven misschien al op. Hier lees je een aantal ideeën voor originele en persoonlijke cadeaus.

 

De sleutelhanger met foto

De alleszeggende ketting of sleutelhanger met foto
Een tijdloos maar altijd origineel en persoonlijk cadeau is een ketting met een boodschap. Denk hierbij aan een hangertje waar je iets in laat graveren. In dit hangertje

kun je je naam laten graveren of juist een leuke, lieve en persoonlijke boodschap die je echt speciaal voor die ene persoon geschreven hebt. Wat betreft het uiterlijk van de ketting laat je afhangen van de persoon. Houd die persoon van vrolijke en uitbundige kleuren en vormen, of juist meer van modieuze eenvoud. Bij iedere juwelier kun je een hanger laten graveren, afhankelijk van de grote van je hanger. Ook kan het ontzettend leuk zijn om een mooie hanger (of sleutelhanger met foto) te laten voorzien van een naam, voor meer informatie over leuke naamcadeaus kan je hierboven zoeken in de zoekfunctie om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau!

Video vol herinneringen
Tegenwoordig zijn er veel verschillende video bewerkingsprogramma's. Hiermee kun je heel eenvoudig een video maken zoals jij hem wilt zien. Neem bijvoorbeeld mooie foto's of leuke video's van de persoon en zet zijn of haar favoriete muziek eronder. Een liedje kopen is niet duur en het bewerkingsprogramma is gratis. Hierdoor heb een lowbudget oplossing voor een ontzetten persoonlijk en onvergetelijk cadeau. Bonus: je kunt deze video ook op een dvd zetten en op een beamer of televisiescherm afspelen, waardoor je een bioscoop effect krijgt!

 

 

Persoonlijk cadeau, een fotocadeau!

Oude foto in een nieuw jasje
Misschien heeft de persoon in kwestie wel een foto van zichzelf die hij of zij erg mooi vind. Helaas vergaan oude foto's met de jaren een beetje en worden ze minder mooi. Sommige foto's zijn van klein formaat, te klein om mooi in de kamer te hangen. Tegenwoordig is er van alles mogelijk om foto's te herstellen en te vernieuwen. Hierdoor kun je oude foto's nieuw leven inblazen en kunnen jullie samen over herinnering met betrekking tot deze foto praten. 

Al eens gedacht om een mooie oude foto om te zetten naar een digitale foto en deze laten bedrukken op een bepaald product, denk bijvoorbeeld een een mok met foto, een tegeltje met foto, of een ander mooi fotocadeau? Bekijk de allerleukste cadeaus op deze website en maak een cadeau persoonlijk!

 

Huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau is één van de belangrijkste cadeaus die je in je leven kunt krijgen" Dit omdat het huwelijk heilig is en een heel belangrijke gebeurtenis in je leven is. Je bent blij om te trouwen met de liefde van je leven en wilt dit zo goed als mogelijk vieren. Alle cadeaus die je krijgt zijn welkom. Omdat veel mensen dit ook een belangrijke gebeurtenis vinden geven ze graag een goed huwelijkscadeau. Wanneer je zelf gaat trouwen dan wil je graag veel leuke cadeaus krijgen. Het is spannend om met je bruiloft cadeaus te ontvangen! Sommige mensen vragen ook specifiek geld voor hun huwelijk om dit cadeau te geven aan een goed doel. Dit komt niet vaak voor maar is wel een heel goed initiatief.

Vind jij het ook belangrijk om een leuk huwelijkscadeau te geven? Dat is logisch want het huwelijk is echt een heel belangrijke gebeurtenis. Ga dan ook op zoek naar een zo leuk als mogelijk huwelijkscadeau! Je kunt dit vinden waar je wilt. In de gewone winkel of via online shoppen. Het kan best moeilijk zijn om een goed cadeau te kopen voor een bruiloft. Eerlijk gezegd vragen ook veel mensen om donaties voor bijdrage aan hun huwelijksreis of ander groot cadeau. Het geven van geld kan dus ook zeker een goed huwelijkscadeau zijn.

 

Huwelijkscadeau bij PrachtigKado

Wil je geen geld geven voor het huwelijk? Er is dan keuze genoeg. Misschien wel zo veel keuze dat je haast niet weet wat je moet kiezen. Gelukkig maar kun je kiezen uit zoveel verschillende dingen. Het is natuurlijk ook allemaal erg afhankelijk van hoeveel geld je zelf wilt uitgeven. Voor een ieder budget is er wel wat leuks te vinden. Een ieder kan daarom goed slagen zowel met een laag als hoog budget. Je kunt gelukkig bij een huwelijkscadeau alle kanten op. Geld geven, cadeaubon of uniek cadeau. Jij weet zelf het beste waar het stel op zit te wachten. Verras ze daarom met een leuk passend cadeau. Succes!

Het perfecte kraamcadeau met naam
Voor elke gelegenheid is een passend cadeau te vinden binnen onze webwinkel. Zo ook voor een gebroorte bieden wij een breed scala persoonlijke cadeaus aan. Zo kan je bovenin onze webwinkel zoeken op een kraamcadeau, bijvoorbeeld op een tutpopje met naam, een badcape met naam, een badjas met naam maar ook vind je de categorie terug met alle kraamcadeaus. 

Zo is het bij bepaalde cadeaus mogelijk om deze te laten voorzien van prachtig borduurwerk en soms zelf een mooie afbeelding. Zo kan je een prachtig kraampakket samenstellen maar ook is het mogelijk om een kraamcadeau met naam direct te laten versturen aan bijvoorbeeld de kersverse ouders! Maak iemand blij met een persoonlijk kraamcadeau van PrachtigKado!


Meer informatie

Altijd persoonlijk advies van één van onze medewerkers!

Wij werken van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en zijn bereikbaar middels onderstaande gegevens. Ons team helpt je graag verder!

Algemene vragen en lopende bestellingen:

(E-mail) info@prachtigkado.nl
(Telefoon) +31553602927
(Offerte)  offerte@prachtigkado.nl

Wij staan je graag te woord!

Contactgegevens

Klantenservice
(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

PrachtigKado.nl
Vissenstraat 28
7324 AL Apeldoorn (GE - NL)

IDGift B.V.
KVK: 57843333
BTW nr: NL852760723B01
IBAN: NL30BUNQ2034561139
BIC nummer: BUNQNL2A

PrachtigKado.nl Facebook   PrachtigKado.nl Twitter   PrachtigKado.nl Linkedin   PrachtigKado.nl Instagram

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
PrachtigKado

Beoordelingen

Copyright © 2010-2019 | PrachtigKado.nl / PrachtigKado | Alle rechten voorbehouden.