Basketbalgoal met foto

Dit geweldig leuke basketbalgoal is te bedrukken met foto's, afbeeldingen, logo's, tekst en namen.

Artikelnummer

18000 

Verzendkosten

€ 6,95 

Vragen?

+31553602927

€ 10,95
€ 8,95
Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

 

Aantal: 
Bestellen

Basketbalgoal met foto

Een basketbalgoal is leuk voor aan de deur, of om boven de prullenbak te hangen. Maak hier uw eigen basketbalgoal met foto, logo of tekst tegen de laagste prijs. Profiteer nu tijdelijk van de aanbieding. Basketbalgoal met foto of logo bedrukken doet u hier!
 

Productinformatie van het basketbalgoal met foto:

  • Afmeting: +/- 22 cm x 19 cm
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Hardboard & plastic
 

Personaliseermogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: +/- 22 cm x 19 cm
  • De mok is naar wens rondom te bedrukken
  • Full color teksten, foto's en logo's
 

Basketbalgoals bedrukken?

Zoek je een leuk en grappig cadeautje? Denk dan eens aan deze leuke basketbalgoals! Deze basketbal goals zijn geweldig leuk voor in huis of op kantoor. Denk bijvoorbeeld aan een basketbal goal boven de prullenbak. Zo wordt afval weggooien een stuk aangenamer! Scoor een slamdunk tijdens het recyclen met deze basketbal goals! Maar ook voor op de deur is dit basketbal goal geweldig.

Gebruik het basketbalgoal bijvoorbeeld als een naambord, en laat er namen op drukken. Of geef het basketbalgoal cadeau aan een jarige, en laat zijn of haar naam en favoriete foto op dit basketbalgoal drukken. Een gepersonaliseerd basketbalgoal is op die manier niet alleen een heel leuk en grappig cadeau, maar ook nog eens een heel persoonlijk cadeau! En doe je dit basketbalgoal cadeau aan een echte sporter? Denk er dan eens aan om een gehele gepersonaliseerde set te maken, met bijvoorbeeld een sporthanddoek en bidon! Zo maak jij een geweldige set en heb je gegarandeerd een prachtig cadeau!