Badlakens borduren | Tekst of logo op badlakens

Een prachtige badlaken borduren met een logo of een mooie tekst? De badlakens zijn per stuk te bestellen en kunnen elk voorzien worden van een eigen borduurwerk! De badlakens zijn van een zware kwaliteit materiaal, namelijk van 500 grams per m2. Klik op één van de badlakens om aan de slag te gaan!  Veel plezier met het maken en het geven van een mooie badlaken!

Binnen 24 uur thuisbezorgd | Gratis borduurwerk | Goedkoopste van NL!

Bezig met laden...
11%
Badlaken met naam (verschillende kleuren)

Badlaken met naam (verschillende kleuren)

Geef een prachtige badlaken met naam cadeau. Luxe (zware) kwaliteit. Keuze uit vele kleuren.

18,95

16,95

Badlakens borduren met een naam of logo?

Geef nu één van de meest originele cadeaus, namelijk een eigen geborduurde badlaken! Hierbij kunt u denken aan een prachtige badlaken met naam, tekst of bedrijfslogo. Bekijk hieronder de allerleukste badlakens, in verschillende kleuren! De badlakens zijn 500 grams per m2 (zware kwaliteit badstof) en zijn in de aanbieding!

Badlakens borduren, meer informatie over het borduurwerk:
Het borduren van badlakens gebeurt bij ons met professionele machines, zo kunnen wij badlakens met naam machinaal borduren maar ook badlakens met naam per stuk borduren en eventueel met logo. Of misschein wil je bij de leuke badlakens ook nog handdoeken borduren!
Hier lees je meer over badlakens met naam borduren. Een badlaken borduren kan met een eigen tekst, bijvoorbeeld namen, maar ook een datum en eventueel trouwringen of andere logo's kunt u toevoegen aan uw bestelling.

Badlakens borduren doen wij al jaren voor particulieren en voor bedrijven, wij garanderen perfect borduurwerk en ongeacht het aantal kunnen wij de geborduurde badlakens binnen 24 uur leveren! 
De badlakens welke wij aanbieden in onze webwinkel zijn van 500 grams kwaliteit, dat wil zeggen dat dit een zeer zware kwaliteit badlaken is. Zo kunt u de badlakens intensief gebruiken, ook met eigen borduurwerk erop. Het borduurwerk blijft er altijd goed op zitten!

Bent u op zoek naar een mooi badlaken of meerdere badlakens welke u wilt laten borduren met bijvoorbeeld een naam, een leuke tekst of misschien wel een bedrijfslogo? Wij zijn specialist en de grootste op het moment op het gebied van badlakens borduren. Zo maken wij gebruik van 500 grams per m2 kwaliteit badlakens en het borduurwerk wordt gedaan door het welbekende Madeira.  

Maak hier uw eigen badlaken met naam of tekst tegen de laagste prijs! Een badlaken met naam of tekst borduren kan hier tegen de laagste prijs! Maak hier uw eigen badlaken met naam in elk gewenste kleur, opdruk en lettertype. Onderstaande prijzen zijn inclusief bedrukking en per stuk, al vanaf 2 stuks krijgt u korting. Wij rekenen geen opmaakkosten of instelkosten voor het bedrukken of borduren van de badlakens. Tevens mag elke badlaken een andere opdruk hebben. 
 

Badlakens borduren:

Een geborduurd badlaken is erg populair onder cadeaus in onze webwinkel en absoluut een feest om te geven! Voor meer informatie over het borduren van badlakens kunt u ons bereiken op onderstaand telefoonnummer of een e-mail sturen naar badlakens-borduren@prachtigkado.nl. 
 

Badlaken met naam personaliseren:

Ook is het mogelijk om een mooie badlaken met naam te maken. Een badlaken met naam is een ontzettend leuk geschenk voor hem of haar, en kan ook voorzien worden van een logo, hierbij kunt u denken aan een bedrijfslogo, bijvoorbeeld als cadeautje voor uw personeel of voor uw relaties. Een badlaken met naam is een waanzinnig cadeau!
 
Badlaken met logo borduren?
Geef nu een prachtige badlaken cadeau aan iemand die kampioen is geworden, met pensioen gaat namens het bedrijf of misschien wel voor uw relaties. Een logo op een badlaken borduren is een geweldig cadeau voor hem en haar en geschikt voor dagelijks gebruik! Geef nu een mooie badlaken met naam of een badlaken met logo cadeau! Veel plezier!

Heb je nog vragen over onze badlakens? Neem dan snel contact op met onze klantenservice! Zij beantwoorden graag alle vragen over onze badlakens met naam!