Handgemaakt vanaf 1 stuk
Gratis verzenden in NL vanaf €75,-
Sinds 2010, vertrouwd
Wonen /

Agenda's

Agenda met foto

Op zoek naar een mooi cadeau voor een verjaardag of misschien wel voor iemand die naar school gaat of een nieuwe baan heeft gekregen? Vereeuwig een unieke afbeelding op een handige en mooie agenda! 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Agenda met foto, enkele leuke ideeën:

Geef nu een geweldige agenda met foto aan iemand cadeau. Op zoek naar een origineel cadeau, dan is deze prachtige agenda echt iets voor u! Deze leuke agenda kan bedrukt worden aan de voorkant met uw eigen opdruk, bijvoorbeeld een leuke vakantiefoto, een selfie of misschien wel een andere leuke foto! De agenda is voorzien van inhoud en kan volledig bedrukt met worden met elk gewenste bedrukking!  De agenda kan natuurlijk aan de binnenkant leuk gemaakt worden met grappige foto's, leuke teksten of maar ook herinneringen kunt u in de agenda zelf zetten. Wij zorgen voor de voorkant! Upload uw eigen opdruk en wij doen de rest! Personaliseer nu uw eigen agenda met foto, vandaag bestellen is morgen al thuisbezorgd krijgen!

Uiteraard is het mogelijk om uw eigen agenda te personaliseren, bijvoorbeeld voor jezelf of voor iemand anders met een leuke foto bijvoorbeeld. Maar u kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een leuke tekst, een pakkende lijfspreuk of een naam. Tegenwoordig is het erg gemakkelijk om uw eigen agenda met foto te maken. Zo klikt u op de foto (agenda) om vervolgens uw eigen agenda met foto te gaan maken. U kunt elk gewenste foto of tekst laten bedrukken op de agenda met foto. Tijdens het bestellen van de agenda met foto kunt u de opdruk aanleveren en wij zorgen ervoor dat uw opdruk op maat gemaakt wordt om vervolgens op de agenda te drukken. Een agenda met foto wordt veel gemaakt voor kinderen die naar school gaan, en wordt ook veel besteld in combinatie met andere leuk producten. Te denken aan een rugzak met foto en een broodtrommel met foto!

De agenda met foto is op dit moment in de aanbieding en kan bedrukt worden met elk gewenste opdruk. Voor meer informatie over het bedrukken van een agenda met foto kunt u hierboven op de agenda klikken! Een mooie agenda is echt iets voor iemand die lekker van schrijven houdt en die het leuk vindt om een creatieve agenda te maken en bij te houden. De agenda met foto is super leuk om te personaliseren en absoluut een feest om te geven. Elke foto en tekst kan bedrukt worden op de voorkant van het product. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen en alle informatie terugvinden bij het product zelf. Niet alleen foto's worden veel op de agenda gedrukt maar ook leuke wijsheden. Iedereen heeft wel een eigen lijfspreuk of een wijsheid die hem of haar inspireert. Hieronder vindt u enkele zeer leuke wijsheden en spreuken die veel terug te vinden zijn op agenda's. Ook kunt u ervoor kiezen om een foto of logo in combinatie met een leuke spreuk te laten drukken.

- Doe wat je moet doen op het juiste moment dat het moet worden gedaan.
- Vrees niet te zeggen “ik weet het niet” en “het spijt me”.
- Kijk minstens eenmaal per jaar naar het ochtendgloren.
- Kijk de mensen recht in de ogen.
- Zeg vaak “als het je belieft” en “dank je”.
- Geef minder uit dan je verdient.
- Behandel anderen zoals je zou willen dat zij jou behandelen.
- Leer geheimen te bewaren.
- Erken jouw fouten.
- Spreek altijd de waarheid.
- Vertel niet wat je hoort, zeg niet alles wat je denkt.
- Prijs de mensen rondom jou in plaats van ze te bekritiseren.
- Leer luisteren: het is een KUNST.
- Geloof niet alles wat je hoort.
- Profiteer van wat mooi is.
- Kies jouw naaste goed: het grootste deel van jouw geluk hangt daarvan af.
- Verlies nooit de controle over jezelf: haal adem ...
- Je bent wat je toont.
- Mediteer elke dag dertig minuten.
- Profiteer van de rust.
- Waak over jouw vrienden.
- Phragmipedium Cardinale
- Wees eerlijk, verdien het respect van anderen.
- Je hebt het recht gelukkig te zijn.
- Vergeet de haat en de rancune: ze doen jezelf het meeste pijn.
- Er zijn zaken die je niet kunt terugschroeven: een uitgesproken woord, voorbijgegane tijd, niet benutte opportuniteiten...
- Doe één ding tegelijk.
- Onsterfelijkheid bestaat: men noemt ze kennis.
- Vraag wat je niet weet en herinner het je als men het je vraagt.
- Ontdek het meest elementaire plezier: eten, ademhalen, wandelen,
genieten, aanraken, zien, slapen ...
- Het geluk is als een spaarpot: doe wat je kunt.
- Op een dag zal je kunnen terugkijken op wat je bent geweest en sterven van het lachen

Deze prachtige spreuken, oftewel wijsheden zij erg leuk in combinatie met een fotobedrukking. Wanneer u vragen heeft over het personaliseren van een geweldige agenda met foto dan kunt u ons bereiken op onderstaand telefoonnummer of door een e-mail te sturen naar agenda-met-foto@prachtigkado.nl. 
Veel plezier met het personaliseren van uw eigen agenda met foto!


Agenda met foto Vragen over een agenda met foto maken? Bel op: 055-3602927

Persoonlijk cadeau van PrachtigKado.nl

Is er binnenkort iemand jarig om wie je veel geeft? Dan wil je natuurlijk een persoonlijk cadeau aan diegene geven. Dit is niet altijd even eenvoudig. Sommige mensen hebben alles al of je ideeën zijn na al die jaren van originele cadeaus geven misschien al op. Hier lees je een aantal ideeën voor originele en persoonlijke cadeaus.

 

De sleutelhanger met foto

De alleszeggende ketting of sleutelhanger met foto
Een tijdloos maar altijd origineel en persoonlijk cadeau is een ketting met een boodschap. Denk hierbij aan een hangertje waar je iets in laat graveren. In dit hangertje

kun je je naam laten graveren of juist een leuke, lieve en persoonlijke boodschap die je echt speciaal voor die ene persoon geschreven hebt. Wat betreft het uiterlijk van de ketting laat je afhangen van de persoon. Houd die persoon van vrolijke en uitbundige kleuren en vormen, of juist meer van modieuze eenvoud. Bij iedere juwelier kun je een hanger laten graveren, afhankelijk van de grote van je hanger. Ook kan het ontzettend leuk zijn om een mooie hanger (of sleutelhanger met foto) te laten voorzien van een naam, voor meer informatie over leuke naamcadeaus kan je hierboven zoeken in de zoekfunctie om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau!

Video vol herinneringen
Tegenwoordig zijn er veel verschillende video bewerkingsprogramma's. Hiermee kun je heel eenvoudig een video maken zoals jij hem wilt zien. Neem bijvoorbeeld mooie foto's of leuke video's van de persoon en zet zijn of haar favoriete muziek eronder. Een liedje kopen is niet duur en het bewerkingsprogramma is gratis. Hierdoor heb een lowbudget oplossing voor een ontzetten persoonlijk en onvergetelijk cadeau. Bonus: je kunt deze video ook op een dvd zetten en op een beamer of televisiescherm afspelen, waardoor je een bioscoop effect krijgt!

 

 

Persoonlijk cadeau, een fotocadeau!

Oude foto in een nieuw jasje
Misschien heeft de persoon in kwestie wel een foto van zichzelf die hij of zij erg mooi vind. Helaas vergaan oude foto's met de jaren een beetje en worden ze minder mooi. Sommige foto's zijn van klein formaat, te klein om mooi in de kamer te hangen. Tegenwoordig is er van alles mogelijk om foto's te herstellen en te vernieuwen. Hierdoor kun je oude foto's nieuw leven inblazen en kunnen jullie samen over herinnering met betrekking tot deze foto praten. 

Al eens gedacht om een mooie oude foto om te zetten naar een digitale foto en deze laten bedrukken op een bepaald product, denk bijvoorbeeld een een mok met foto, een tegeltje met foto, of een ander mooi fotocadeau? Bekijk de allerleukste cadeaus op deze website en maak een cadeau persoonlijk!

 

Huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau is één van de belangrijkste cadeaus die je in je leven kunt krijgen" Dit omdat het huwelijk heilig is en een heel belangrijke gebeurtenis in je leven is. Je bent blij om te trouwen met de liefde van je leven en wilt dit zo goed als mogelijk vieren. Alle cadeaus die je krijgt zijn welkom. Omdat veel mensen dit ook een belangrijke gebeurtenis vinden geven ze graag een goed huwelijkscadeau. Wanneer je zelf gaat trouwen dan wil je graag veel leuke cadeaus krijgen. Het is spannend om met je bruiloft cadeaus te ontvangen! Sommige mensen vragen ook specifiek geld voor hun huwelijk om dit cadeau te geven aan een goed doel. Dit komt niet vaak voor maar is wel een heel goed initiatief.

Vind jij het ook belangrijk om een leuk huwelijkscadeau te geven? Dat is logisch want het huwelijk is echt een heel belangrijke gebeurtenis. Ga dan ook op zoek naar een zo leuk als mogelijk huwelijkscadeau! Je kunt dit vinden waar je wilt. In de gewone winkel of via online shoppen. Het kan best moeilijk zijn om een goed cadeau te kopen voor een bruiloft. Eerlijk gezegd vragen ook veel mensen om donaties voor bijdrage aan hun huwelijksreis of ander groot cadeau. Het geven van geld kan dus ook zeker een goed huwelijkscadeau zijn.

 

Huwelijkscadeau bij PrachtigKado

Wil je geen geld geven voor het huwelijk? Er is dan keuze genoeg. Misschien wel zo veel keuze dat je haast niet weet wat je moet kiezen. Gelukkig maar kun je kiezen uit zoveel verschillende dingen. Het is natuurlijk ook allemaal erg afhankelijk van hoeveel geld je zelf wilt uitgeven. Voor een ieder budget is er wel wat leuks te vinden. Een ieder kan daarom goed slagen zowel met een laag als hoog budget. Je kunt gelukkig bij een huwelijkscadeau alle kanten op. Geld geven, cadeaubon of uniek cadeau. Jij weet zelf het beste waar het stel op zit te wachten. Verras ze daarom met een leuk passend cadeau. Succes!

Het perfecte kraamcadeau met naam
Voor elke gelegenheid is een passend cadeau te vinden binnen onze webwinkel. Zo ook voor een gebroorte bieden wij een breed scala persoonlijke cadeaus aan. Zo kan je bovenin onze webwinkel zoeken op een kraamcadeau, bijvoorbeeld op een tutpopje met naam, een badcape met naam, een badjas met naam maar ook vind je de categorie terug met alle kraamcadeaus. 

Zo is het bij bepaalde cadeaus mogelijk om deze te laten voorzien van prachtig borduurwerk en soms zelf een mooie afbeelding. Zo kan je een prachtig kraampakket samenstellen maar ook is het mogelijk om een kraamcadeau met naam direct te laten versturen aan bijvoorbeeld de kersverse ouders! Maak iemand blij met een persoonlijk kraamcadeau van PrachtigKado!


Meer informatie

Altijd persoonlijk advies van één van onze medewerkers!

Wij werken van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en zijn bereikbaar middels onderstaande gegevens. Ons team helpt u graag verder!


(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

Contactgegevens

Klantenservice
(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

PrachtigKado.nl
Laan van de Leeuw 14
7324 BD Apeldoorn (GE - NL)

IDGift B.V.
KVK: 57843333
BTW nr: NL852760723B01
IBAN: NL37INGB0007285412
BIC nummer: INGBNL2A

PrachtigKado.nl Facebook   PrachtigKado.nl Twitter   PrachtigKado.nl Linkedin   PrachtigKado.nl Instagram

Beoordelingen

Copyright © 2010-2018 | PrachtigKado.nl / PrachtigKado | Alle rechten voorbehouden.