Handgemaakte cadeaus
  Goed verpakt, snelle levering
Meer dan 175.000 klanten
Momenten / Afscheid

Originele afscheidscadeaus maken

Wil je een origineel en passend afscheidscadeau kopen? Bijvoorbeeld voor het afscheid nemen van de leerlingen van groep 8, van een collega, leerkracht, klasgenoot, huisarts, iemand die een nieuwe baan of huis heeft gekregen of voor een andere gelegenheid? Bekijk dan hieronder de allerleukste afscheidscadeaus met een persoonlijk tintje! Veel plezier met het geven van uw eigen gemaakte afscheidscadeau!

Binnen 24 uur thuisbezorgd | Gratis opdruk | Goedkoopste van Nederland!

ALLEEN VANDAAG: gebruik de kortingscode Afscheid voor 5% EXTRA KORTING.


Weergave:
  1 / 6  Bezig met laden...
6,90 8,90 inc. BTW en bedrukking
6,90 8,90 inc. BTW en bedrukking
18,95 25,95 inc. BTW en bedrukking
31,95 inc. BTW en bedrukking
8,95 14,00 inc. BTW en bedrukking
14,95 20,95 inc. BTW en bedrukking
12,85 inc. BTW en bedrukking
9,95 12,95 inc. BTW en bedrukking
   1  2 3 4 5 6  

Afscheidscadeau met eigen bedrukking


Een afscheidscadeau nodig? Dan ben je bij Prachtigkado.nl op het juiste adres! Wij zijn de specialist op het gebied van afscheidscadeaus! Ben je op zoek naar een speciaal afscheidscadeau, bijvoorbeeld een afscheidscadeau voor een collega, juf, baas, coach of trainer, meester of docent? Op deze pagina vindt je de meest originele en betaalbare afscheidscadeaus voor elke gelegenheid! Soms kan het lastig zijn om afscheid te nemen van iemand, laat daarom jouw waardering blijken door een afscheidscadeau van persoonlijke aard te maken!


Onze cadeau's zijn gratis te bedrukken met foto's, tekst en afbeelding of, in het geval van textiel, van een borduring te voorzien. Bekijk hieronder de meest waanzinnige en persoonlijke afscheidscadeaus die leuk zijn voor het afscheid nemen van een lieve juf, een meester, maar ook van leerlingen en collega's!


Binnen 24 uur bezorgd | Goedkoopste van Nederland | Altijd persoonlijk


Afscheidscadeau, enkele tips:


Hieronder geven wij meer inspiratie weer in de vorm van leuke spreuken en teksten voor het afscheid nemen van in dit geval een collega.

Afscheid collega teksten:
- Wees de verandering in de wereld die je wilt zien. 
- We kunnen je niet missen, maar we gaan het wel proberen.
- Nu kun je het rustiger aan gaan doen, want je gaat genieten van je welverdiende pensioen. (Afscheidscadeau tekst tip)
- Een betrouwbare werknemer, een goede kracht maar helaas gaan wij nu afscheid van je nemen. (Afscheidscadeau tekst tip)
- Bedankt voor het werken binnen ons bedrijf, je was een waardige kracht. Geniet van de toekomst en van je eventuele nieuwe baan. (Afscheidscadeau tekst tip)
- Ik kom woorden te kort om je te roemen, vandaar deze prachtige bloemen.

Afscheid collega, passende cadeaus:
Hierboven hebben wij een selectie gemaakt met de meest originele maar ook zeer passende cadeaus voor een afscheid van een (goede) collega: Hierboven hebben wij een top 10 weergegeven van de meest originele maar tevens ook de meest bestelde cadeaus als afscheid van een collega. Een afscheid van een collega dat moet natuurlijk betaalbaar zijn maar ook erg origineel, en daar helpen wij je graag bij.

Afscheid collega, enkele mooie gedichten:
- Vandaag was de ware geweest
bij mijn afwezigheid had jij
je uit de goedheid van je hart
over hem ontfermd. Wat moest jij anders?
Neen, er was niets romantisch gebeurd
hij hield niet zo van vrouwen.
- Er is een tijd van komen en gaan
alleen de tijd van gaan is nu gekomen.
- Als je denkt dat alles tegenzit, denk dan opnieuw.
- Om nieuwe dingen in je leven toe te laten, moet je eerst het oude loslaten.
 

Afscheidscadeau met een persoonlijk tintje:

De mok met foto is een veel besteld afscheidscadeau stage. Laat de mok bedrukken met je mooiste werk momenten of leukste herinneringen. De mok met foto is leverbaar in verschillende kleuren, en ook in een variant waarbij de opdruk alleen tevoorschijn komt als de mok voorzien is van een warme drank. Het keukenschort met eigen opdruk, dit kan zijn foto, tekst, of logo, is ook een erg populair afscheidscadeau stage, en wordt vaak in combinatie met een fles wijn met eigen etiket cadeau gegeven. Je hebt de keuze uit zowel een rode als een witte wijn, en doordat je je eigen etiket laat ontwerpen wordt het geven van dit cadeau nog specialer. Het laatste afscheidscadeau wat wij op deze pagina voor je hebben geselecteerd is het typisch Nederlandse Delfts-blauwe tegeltje. Dit tegeltje kan worden bedrukt met een leuke tekst of foto. 

Enkele teksten voor een afscheid van een juf:
- We kunnen je niet missen, maar we gaan het toch proberen.
- Wij gaan nu afscheid van je nemen lieve juf, heel veel succes met je carrière.
- Lieve juf, je deed het geweldig op school. We hebben veel van je geleerd en hebben ook ontzettend veel lol gehad.
- Een prachtige tijd die je tegemoet gaat, geniet ervan en veel plezier met je nieuwe baan.
- Namens de gehele school nemen wij afscheid van onze goede juf, veel succes en pak de nieuwe uitdagingen aan.
- Het is nu tijd om afscheid van je te nemen, al die jaren dat je zo hard gewerkt hebt wordt nu beloond met een prachtig pensioen en een bijpassend cadeau.
- Je gaat nu met pensioen lieve juf, geniet ervan met al je poen!

Afscheidsteksten voor een meester:
- Afscheid nemen kan zwaar vallen, maar zo moet je het niet zien.
- We gaan nu afscheid van je nemen.
- In zoveel mooie herinneringen, blijf je bij ons.
- Het is beter ooit iets moois te moeten verliezen dan het nooit gehad te hebben!
- Een bloem verwelkt op het mooist van de bloei, maar wat achterblijft is de herinnering aan de kleurenpracht.
- Er is niets dat voorgoed verdwijnt, als men de herinnering bewaart.
- Voor altijd uit het oog, maar voor altijd in het hart.
- Ik mag heel graag werken, maar er gaat zoveel tijd in zitten.
- Maak haast als je tijd hebt, dan heb je tijd als je haast hebt.
 

Bedankt afscheid cadeau:


Bij een afscheid hoort een cadeautje!
Wanneer je bijvoorbeeld een bedrijf runt, en een van je werknemers gaat met pensioen, of heeft een andere jobaanbieding gekregen, dan hoort bij dit afscheid van je werknemer een cadeautje, want je weet immers dat deze persoon heel wat voor jou en je bedrijf heeft gedaan. Je kan een mooi tekstje schrijven voor deze persoon waarin je hem of haar bedankt voor zijn of haar inzet de afgelopen jaren, maar zeker als deze persoon er al lang werkte, dan verdient hij of zij ook wel een cadeautje. Maar wat geef je dan zoal?
 

Voorbeelden van cadeaus die je kan geven bij een afscheid om iemand te bedanken?


Een flesje wijn kan altijd tof zijn. Voor mannen kan bijvoorbeeld ook een biermand een zeer leuk cadeau zijn.
Een citytrip kan ook zeer leuk zijn.
Een Bongobon voor wanneer je niet zo origineel zou zijn, maar toch iets waardevols wilt geven.
Een verwenweekend voor je werknemer en zijn of haar partner.
Een waardebon voor de favoriete winkel van je werknemer wanneer je deze kent.

Hierboven staan slechts enkele voorbeelden van cadeaus die je zou kunnen gebruiken om te geven om je werknemer te bedanken bij het afscheid. Natuurlijk zijn dit slechts voorbeelden. Er zijn nog veel meer cadeaus te vinden op het internet, als je maar goed genoeg zoekt. Wanneer deze voorbeelden je dus niet zouden bevallen, kijk dan keker eens verder op internet. Je vindt er vast wel iets!
 

Bedankt afscheid collega cadeau


Wanneer iemand met pensioen gaat of van baan verandert, is het gebruikelijk dat de collega’s hem bedanken en hem veel geluk wensen, of veel professionele voldoening in zijn nieuwe baan. We hebben hier een aantal zinnen neergeschreven die je kan gebruiken om een afscheidnemende collega te bedanken.

• De jaren van het werken van jouw zijde waren zeer intens, ik wil je bedanken voor jouw beschikbaarheid, efficiëntie, vriendelijkheid en de grote professionaliteit die je altijd hebt getoond.
• Het leven is vol van geweldige avonturen en je staat op het punt om een nieuw avontuur te starten. Veel succes in de komende jaren en tot ziens.
• Beste wensen met je nieuwe baan. Ik ben er zeker van dat je dit keer ook in staat zal zijn uitstekende resultaten te bereiken.
• Hier in het kantoor (winkel, school) zullen de dingen nooit meer hetzelfde zijn zonder jou! Een lieve groet van al jouw collega’s.
• Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je bent perfect voor die nieuwe rol ... maar we zullen je missen
• Bedankt voor het gelach, het geklets, de koffiepauzes, maar vooral dank voor jouw professionaliteit.
• Een collega als jij zien vertrekken is een echt verlies, maar ik zal mij altijd herinneren wat ik van jou geleerd heb.
• Elk begin heeft een einde, bij elke welkom hoort een afscheid. Bedankt aan onze lieve collega.

Wanneer genegenheid het werk overschrijdt, kan een collega deugd hebben aan de manier waarop je hem bedankt bij zijn afscheid. 

Heb je een vraag over het personaliseren van een mooi afscheidscadeau (bijvoorbeeld een afscheid van een collega), stuur dan een e-mail naar info@prachtigkado.nl.

Afscheid van iemand nemen met een mooi cadeau.

Ben jij op zoek naar een afscheidscadeau voor iemand? Wil je graag iets unieks en persoonlijks geven als herinnering aan jullie tijd samen? Dan ben je bij PrachtigKado.nl aan het juiste webadres. PrachtigKado.nl heeft namelijk een ruim assortiment aan producten die je allemaal kunt personaliseren. Hierdoor maak je binnen een handomdraai een passend en origineel cadeau wat je vervolgens razendsnel thuisgestuurd krijgt.

Het assortiment van PrachtigKado.nl bestaat uit een breed scala aan producten die van een foto en/of tekst kunnen worden voorzien. Van knuffels, mokken, tot sleutelhangers, onderzetters, tassen en nog veel meer. De producten voor praktisch gebruik zijn ontzettend leuk om te geven en om te krijgen. De dierbare herinnering aan jullie mooie tijd samen blijft zo een levende herinnering, omdat degene die het cadeau ontvangt dagelijks herinnert zal worden aan je. Een praktisch artikel wordt zo een mooi en dierbaar cadeau. Ideaal voor als je niet weet wat je precies wilt geven of er zeker van wilt zijn dat je iets leuks en praktisch geeft. 

De producten kun je allemaal personaliseren in de speciale foto editor van PrachtigKado.nl. Heb je een geschikt cadeau gevonden? Upload je favoriete foto in de editor en gebruik vervolgens alle opties om deze nog leuker te maken. Heb je een mooie tekst of quote voor ogen? Gebruik één van de lettertypes om hem nog mooier over te laten komen. Via de preview krijg je direct een idee van hoe jouw afscheidscadeau eruit komt te zien. Vervolgens kun je kiezen om deze mooi ingepakt bij degene die je wilt verrassen af te leveren of hem juist zelf thuis opgestuurd te krijgen, zodat jij bij het geveb persoonlijk de uitdrukking op gezicht te zien van degene die jouw unieke afscheidscadeau ontvangt. Afscheid nemen is niet leuk, maar met een cadeau van PrachtigKado.nl draag je bij aan een nieuwe mooie herinnering voor het leven! De cadeaus heb je dankzij de levertijd bovendien de volgende dag al in huis.

Heb je vragen over onze mooie afscheidscadeau's? Neem dan gauw contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag met het vinden van een mooi afscheidscadeau!


Persoonlijk cadeau van PrachtigKado.nl

Is er binnenkort iemand jarig om wie je veel geeft? Dan wil je natuurlijk een persoonlijk cadeau aan diegene geven. Dit is niet altijd even eenvoudig. Sommige mensen hebben alles al of je ideeën zijn na al die jaren van originele cadeaus geven misschien al op. Hier lees je een aantal ideeën voor originele en persoonlijke cadeaus.

 

De sleutelhanger met foto

De alleszeggende ketting of sleutelhanger met foto
Een tijdloos maar altijd origineel en persoonlijk cadeau is een ketting met een boodschap. Denk hierbij aan een hangertje waar je iets in laat graveren. In dit hangertje

kun je je naam laten graveren of juist een leuke, lieve en persoonlijke boodschap die je echt speciaal voor die ene persoon geschreven hebt. Wat betreft het uiterlijk van de ketting laat je afhangen van de persoon. Houd die persoon van vrolijke en uitbundige kleuren en vormen, of juist meer van modieuze eenvoud. Bij iedere juwelier kun je een hanger laten graveren, afhankelijk van de grote van je hanger. Ook kan het ontzettend leuk zijn om een mooie hanger (of sleutelhanger met foto) te laten voorzien van een naam, voor meer informatie over leuke naamcadeaus kan je hierboven zoeken in de zoekfunctie om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau!

Video vol herinneringen
Tegenwoordig zijn er veel verschillende video bewerkingsprogramma's. Hiermee kun je heel eenvoudig een video maken zoals jij hem wilt zien. Neem bijvoorbeeld mooie foto's of leuke video's van de persoon en zet zijn of haar favoriete muziek eronder. Een liedje kopen is niet duur en het bewerkingsprogramma is gratis. Hierdoor heb een lowbudget oplossing voor een ontzetten persoonlijk en onvergetelijk cadeau. Bonus: je kunt deze video ook op een dvd zetten en op een beamer of televisiescherm afspelen, waardoor je een bioscoop effect krijgt!

 

 

Persoonlijk cadeau, een fotocadeau!

Oude foto in een nieuw jasje
Misschien heeft de persoon in kwestie wel een foto van zichzelf die hij of zij erg mooi vind. Helaas vergaan oude foto's met de jaren een beetje en worden ze minder mooi. Sommige foto's zijn van klein formaat, te klein om mooi in de kamer te hangen. Tegenwoordig is er van alles mogelijk om foto's te herstellen en te vernieuwen. Hierdoor kun je oude foto's nieuw leven inblazen en kunnen jullie samen over herinnering met betrekking tot deze foto praten. 

Al eens gedacht om een mooie oude foto om te zetten naar een digitale foto en deze laten bedrukken op een bepaald product, denk bijvoorbeeld een een mok met foto, een tegeltje met foto, of een ander mooi fotocadeau? Bekijk de allerleukste cadeaus op deze website en maak een cadeau persoonlijk!

 

Huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau is één van de belangrijkste cadeaus die je in je leven kunt krijgen" Dit omdat het huwelijk heilig is en een heel belangrijke gebeurtenis in je leven is. Je bent blij om te trouwen met de liefde van je leven en wilt dit zo goed als mogelijk vieren. Alle cadeaus die je krijgt zijn welkom. Omdat veel mensen dit ook een belangrijke gebeurtenis vinden geven ze graag een goed huwelijkscadeau. Wanneer je zelf gaat trouwen dan wil je graag veel leuke cadeaus krijgen. Het is spannend om met je bruiloft cadeaus te ontvangen! Sommige mensen vragen ook specifiek geld voor hun huwelijk om dit cadeau te geven aan een goed doel. Dit komt niet vaak voor maar is wel een heel goed initiatief.

Vind jij het ook belangrijk om een leuk huwelijkscadeau te geven? Dat is logisch want het huwelijk is echt een heel belangrijke gebeurtenis. Ga dan ook op zoek naar een zo leuk als mogelijk huwelijkscadeau! Je kunt dit vinden waar je wilt. In de gewone winkel of via online shoppen. Het kan best moeilijk zijn om een goed cadeau te kopen voor een bruiloft. Eerlijk gezegd vragen ook veel mensen om donaties voor bijdrage aan hun huwelijksreis of ander groot cadeau. Het geven van geld kan dus ook zeker een goed huwelijkscadeau zijn.

 

Huwelijkscadeau bij PrachtigKado

Wil je geen geld geven voor het huwelijk? Er is dan keuze genoeg. Misschien wel zo veel keuze dat je haast niet weet wat je moet kiezen. Gelukkig maar kun je kiezen uit zoveel verschillende dingen. Het is natuurlijk ook allemaal erg afhankelijk van hoeveel geld je zelf wilt uitgeven. Voor een ieder budget is er wel wat leuks te vinden. Een ieder kan daarom goed slagen zowel met een laag als hoog budget. Je kunt gelukkig bij een huwelijkscadeau alle kanten op. Geld geven, cadeaubon of uniek cadeau. Jij weet zelf het beste waar het stel op zit te wachten. Verras ze daarom met een leuk passend cadeau. Succes!

Het perfecte kraamcadeau met naam
Voor elke gelegenheid is een passend cadeau te vinden binnen onze webwinkel. Zo ook voor een gebroorte bieden wij een breed scala persoonlijke cadeaus aan. Zo kan je bovenin onze webwinkel zoeken op een kraamcadeau, bijvoorbeeld op een tutpopje met naam, een badcape met naam, een badjas met naam maar ook vind je de categorie terug met alle kraamcadeaus. 

Zo is het bij bepaalde cadeaus mogelijk om deze te laten voorzien van prachtig borduurwerk en soms zelf een mooie afbeelding. Zo kan je een prachtig kraampakket samenstellen maar ook is het mogelijk om een kraamcadeau met naam direct te laten versturen aan bijvoorbeeld de kersverse ouders! Maak iemand blij met een persoonlijk kraamcadeau van PrachtigKado!


Meer informatie

Altijd persoonlijk advies van één van onze medewerkers!

Wij werken van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en zijn bereikbaar middels onderstaande gegevens. Ons team helpt je graag verder!

Algemene vragen en lopende bestellingen:

(E-mail) info@prachtigkado.nl
(Telefoon) +31553602927
(Offerte)  offerte@prachtigkado.nl

Wij staan je graag te woord!

Contactgegevens

Klantenservice
(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

PrachtigKado.nl
Vissenstraat 28
7324 AL Apeldoorn (GE - NL)

IDGift B.V.
KVK: 57843333
BTW nr: NL852760723B01
IBAN: NL37INGB0007285412
BIC nummer: INGBNL2A

PrachtigKado.nl Facebook   PrachtigKado.nl Twitter   PrachtigKado.nl Linkedin   PrachtigKado.nl Instagram

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
PrachtigKado

Beoordelingen

Copyright © 2010-2018 | PrachtigKado.nl / PrachtigKado | Alle rechten voorbehouden.