Sleutelhanger bieropener met foto

Leuke bieropener sleutelhanger! Te bedrukken met een foto, afbeelding, logo, tekst of naam! Binnen 24 uur bezorgd!

Artikelnummer

21035 

Verzendkosten

€ 3,95 

Vragen?

+31553602927

€ 9,75
Prijs per Stuk incl. BTW en opdruk

 

Aantal: 
Bestellen

Sleutelhanger bieropener met foto


Deze geweldig leuke sleutelhanger met een bieropener is te personaliseren met uw eigen foto's, afbeeldingen, tekst, logo's of namen. De sleutelhanger is lichtgewicht en zal dus zeker de sleutelbos niet nog meer verzwaren. De sleutelhanger is een leuke manier om niet alleen altijd een afbeelding van een leuke herinnering, maar ook nog eens een bieropener bij u te dragen! Maar ook voor iemand die geen bier drinkt is deze sleutelhanger natuurlijk geschikt, gezien alle flesjes met een kroonkurk met deze opener geopend kunnen worden!


Productspecificaties van de sleutelhanger bieropener

  • Materiaal - Plastic, metalen bieropener
  • Afmeting - 9.8 x 4.7 cm
  • Bedrukbaar gebied- 3.2 x 4 cm
  • De sleutelhanger is aan zowel de voorkant als de achterkant te bedrukken
 

Sleutelhanger met flesopener laten bedrukken?

Ben je op zoek naar een leuk maar persoonlijk cadeau? En wil je toch ook wel origineel zijn? Laat dan deze leuke sleutelhangers bedrukken met jouw eigen opdruk! Deze sleutelhangers zijn geweldig als cadeau omdat ze helemaal te personaliseren zijn. Geef je de sleutelhanger cadeau aan een goede vriend? Laat er dan niet alleen een grappige foto, maar ook zijn bijnaam op zetten! Deze sleutelhanger is ook nog eens een geweldige match met onze bierpullen, welke ook te bedrukken zijn met uw eigen ontwerp. Op die manier heb je zo een prachtige gepersonaliseerde set om cadeau te doen.

Maar ook voor het voetbalteam is dit een geweldig geschenk! Geef elke speler een sleutelhanger met zijn/haar eigen rugnummer en zet op de andere kant een geweldige teamfoto! Zo heeft iedereen een persoonlijke sleutelhanger, en kunnen jullie na de wedstrijd met hartelust de drankjes openen met deze prachtige sleutelhangers. En wil je je voetbalteam helemaal voorzien van prachtige cadeaus? Geef er dan ook zo'n leuke voetbalmok bij! Vergeet bij de cadeaus ook niet zo'n prachtige cadeauverpakking te bestellen, zoals een mooi doosje voor de mok, of een zakje voor de sleutelhanger. Zo heb jij een prachtig cadeau voor jouw team!

Laatst bekeken producten